Slurpen maar: we krijgen er een ramenbar bij in Utrecht

Door Janine Guijt 11 februari 2019

In Japan kun je het op iedere hoek van de straat bestellen: ramen, een goedgevulde noedelsoep met een stevige bouillon als basis. In Utrecht eet je dit wereldberoemde gerecht binnenkort bij Ramen Brothers Noodle Bar in de Willemstraat. 

Iedereen aan de ramen

Ramen wint aan populariteit in Nederland. Vorig jaar opende de eerste ramenbar van Utrecht (Sanju Ramen) en dit weekend is er zelfs een heus ramenfestival in Amsterdam. Wij snappen wel waarom dit traditionele Japanse gerecht zo geliefd is, want zo’n dampende kom noodlesoep is het ultieme comfortfood.

Adios Nuestro Secreto, konnichiwa Ramen Brothers

Binnenkort is er dus nog een plek in Utrecht waar je een kom ramen bestelt. Je vindt Ramen Brothers Noodle Bar op Willemstraat 9 (voorheen zat hier het Spaanse restaurant Nuestro Secreto). Op Instagram lezen we dat de eigenaren Wai en Chung Wong (inderdaad, broers) de zaak deze maand hopen te openen, maar een exacte openingsdatum is nog niet bekend.

Springrolls, gyoza en meer

Je betaalt tussen de €12,50 en €14,50 voor een kom ramen en kunt daar ook nog Aziatische bijgerechten bij bestellen, bijvoorbeeld springrolls of chicken gyoza. Ook handig: voor mensen met allergieën is er een speciaal menu.

Het wordt overigens de tweede vestiging van Ramen Brothers Noodle Bar. In Haarlem heeft het restaurant ook een filiaal.


Meer over Ramen Brothers Noodle Bar ontdekken?

Ramen Brothers Noodle Bar restaurants en horeca

Willemstraat 9, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.