Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Santé! We krijgen er een nieuw wijnfestival bij in Utrecht

Door Janine Guijt 24 april 2019

De Nacht van de Wijn, zo heet het nieuwe wijnfestival dat je op zaterdag 6 juli in Central Studio’s vindt. Je proeft er uiteraard heel veel wijn, eet daar lekkers van foodtrucks bij en volgt er het grootste wijncollege ooit.

Het is de eerste keer dat De Nacht van de Wijn in Utrecht wordt georganiseerd. Het evenement draait om muziek, entertainment, foodtrucks en – hoe kan het ook anders – WIJN! Naast klassiekers als pinot grigio, chardonny en merlot proef je er ook nieuwe ontdekkingen en onbekende wijnsoorten. Verder kun je er dus het grootste wijncollege van Nederland meemaken en wordt de populairste druif van Nederland bekend gemaakt.

Praktisch

Nacht van de Wijn vindt op zaterdag 6 juli van 20.00 uur tot 02.00 uur plaats in Central Studio’s. Een kaartje voor het festival kost €16,-. Dat is inclusief twee muntjes. Meer muntjes kun je ter plekke kopen (voor €1,- per stuk).

Nóg meer leuke foodfestivals in Utrecht:

foodtruck

Agenda erbij! Deze foodfestivals komen dit jaar naar Utrecht (2019)

Foodfestivals, wij zijn er dól op. Gelukkig voor ons - en onze mede foodfestivalliefhebbers - zijn e...


Meer over Central Studios ontdekken?

Central Studios

muziek

Gietijzerstraat 3/5, Utrecht

Bekijk meer:muziek

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.