Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Proost! De Rum Club opent deze maand nog in Utrecht

Door Janine Guijt 17 juni 2019

Je kunt er straks kiezen uit tweehonderd (!) soorten rum, bestelt er schalen vol exotische gerechten én geniet er van tropische vibes. Waar we het over hebben? De Rum Club, een nieuwe horecazaak die op 28 juni opent aan de Oudegracht.

De Rum Club is van dezelfde eigenaar als het alom geprezen restaurant The Streetfood Club. Bij die horecazaak lukt het het team wat ons betreft ontzettend goed om het kleurrijke thema tot in de kleinste puntjes door te voeren. Wij hebben dus behoorlijk hoge verwachtingen van de Rum Club.

Limen maar

Maar wat wordt de Rum Club precies voor plek? In drie woorden: een tropische bestemming. De horecazaak wordt een bar en restaurant in één, waar je je voor even in een tropisch oord waant. “Na een trip door de Caraïben kwamen we de term Liming tegen”, lezen we in het nieuwsbericht. “Liming betekent eigenlijk niks meer dan de kunst van het niks doen. Relaxen, samen met vrienden en familie zijn en genieten van eten, drinken en elkaar. We hopen deze filosofie te introduceren bij de Rum Club.”

Foto: De Rum Club
Foto: De Rum Club

Schalen vol tropisch lekkers

Wat je van het eten kunt verwachten? Denk aan grote schalen vol tropisch lekkers: Jamaicaanse jerk chicken, Venezuelaanse arepas, hele gegrilde vissen met pittige salsas, Hawaïaanse bowls en nog veel meer.

Proefeten

Op vrijdagavond 28 juni is het openingsfeest van de Rum Club. De dagen ervoor – 25, 26 en 27 juni – kun je er al terecht om te komen proefeten. Je krijgt dan 50% korting op het eten.

Ook nieuw in Utrecht:

Bij het nieuwe Utrechtse restaurant KARAF eet je wereldberoemde cheesecake

Eerder deze maand opende restaurant KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Je komt er voor ont...

Maher vluchtte van Syrië naar Nederland en opent nu zijn tweede kapsalon in Utrecht

Pizza zoals je ‘m alleen in Napels proeft: Pizza Beppe Quattro aan de Hardebollenstraat is openMeer over Rum Club ontdekken?

Rum Club

restaurants en horeca

Oudegracht aan de Werf 113, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.