Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op het nieuwe terras Saahm geniet je van lokaal eten én uitzicht op de Maarsseveense Plassen

Door Bonnie Dekkers 6 juli 2020

Het is weer tijd voor terrasnieuws! Komende vrijdag 11 juli opent nieuw terras Saahm aan de Maarsseveense Plassen. Dat betekent: genieten van een lokale lunch terwijl je tenen in het zand friemelen en als toetje een rondje over het water suppen.

Bij Saahm kun je samen met familie, vrienden of collega’s vertoeven op het terras aan het water of op een klein privéstrand. Daarbij kun je een lokaal hapje en drankje bestellen, bijvoorbeeld een vegetarische borrelplank, broodje croquette of een buddha bowl. Ben je klaar met stilzitten? Probeer dan een activiteit uit: ga suppen, kanoën, boogschieten,  beachvolleyballen, jeu-de-boulen of kickbiken rondom het meer.

Samen Afspreken Aan Het Meer

Saahm is een idee van evenementenlocatie InnStyle. In een persbericht lezen we dat de zakelijke bijeenkomsten en evenementen die het bedrijf normaal organiseert vanwege corona deels stilliggen. Om toch omzet te kunnen genereren, is het nieuwe concept Saahm (Samen Afspreken Aan Het Meer) bedacht. 1 juni ging het terras open voor zakelijke gasten en vanaf vrijdag 11 juli is Saahm open voor iedereen. Let op: wil je Saahm bezoeken, dan is het reserveren van een plek verplicht.

Lees ook:

Kasteeltuin wordt pop-up restaurant: bij het nieuwe Casa Cammingha waan jij je in Italië

Dat de coronacrisis veel creativiteit in horecaondernemers naar bovenhaalt, mag duidelijk zijn. We v...

Jammer, de Coffeecompany aan de Nachtegaalstraat is dicht

Potterheads opgelet: deze zomer zie je alle 8 Harry Potter films op het grote doek in Utrecht

Doordeweeks Dingen Doen: dit kun je deze week beleven in Utrecht


Meer over Saahm ontdekken?

Saahm restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Herenweg 55, Maarssen

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.