Nu open: restaurant De Kleine Parade in de Drieharingstraat

Door Anne-Meike van den Berg 20 oktober 2016

Vanaf deze week kan je terecht in de nieuwste culinaire hotspot aan de Drieharingstraat in Utrecht: restaurant De Kleine Parade. Wij namen vast een kijkje in de gloednieuwe zaak en spraken met bedrijfsleider Geraldo Kruiswijk.

Modern & sfeervol

Het pand, waar eerst het Japanse restaurant Moto zat, is compleet vernieuwd. De zwart-rode inrichting van Moto heeft plaatsgemaakt voor ronde marmeren tafeltjes met leren kuipstoeltjes, een lichte, half open keuken en veel warme kleuren en materialen. De Kleine Parade is modern en sfeervol en nodigt uit om er een hapje te gaan eten.

Shared dining

Sushi eet je niet meer in het verbouwde pand in de Drieharingstraat. Wat wel? Een ‘shared dining’. Dat betekent dat je per persoon gemiddeld drie gerechtjes kiest die je vervolgens deelt. Geraldo: “De eigenaren waren in een restaurant in Londen en kwamen daar op het idee voor dit concept. De manier van presenteren en de kwaliteit zijn wat ons betreft uniek in Utrecht. De kaart is echt heel origineel, fris en modern.”

De menukaart

Op de menukaart vind je bijvoorbeeld Black Angus met een cannelloni van spinazie en cantharellen en een jus de veau of soft shell crab met courgette, quinoa en chili. En wat dacht je van een ceviche van coquille met koriander, granaatappel, wodka en chili of een burrata met bloedsinaasappel, balsamico en artisjok? Per gerechtje betaal je tussen de € 8,75 en € 11,75.

Hoe dat smaakt? Dat laten we je binnenkort weten!

De Kleine Parade Utrecht


Meer over De Kleine Parade ontdekken?

De Kleine Parade restaurants en horeca

Nu open17:00 - 00:00

Drieharingstraat 2, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.