Noodles slurpen in Wijk C: Utrecht heeft er een ramenbar bij

Door Janine Guijt 22 maart 2019

De Willemstraat is van zichzelf al een behoorlijk pittoresk straatje, maar dit stukje Utrecht wordt de laatste tijd steeds leuker, wat ons betreft. Je kunt er tegenwoordig vintage shoppen bij no vintage phobia, koffie drinken en plaatjes luisteren bij Black Brew én je komt er vanaf vandaag ook voor een opperbeste en goedvullende kom ramen. Ramen Brothers Noodle Bar opende vrijdag 22 maart namelijk de deuren van hun nieuwste vestiging.

De broers Wai en Chung Wong zijn eigenaar van de zaak. De vestiging in Utrecht is hun tweede zaak, want je vindt Ramen Brothers Noodle Bar ook in Haarlem.

Iedereen aan de ramen

Ramen wint aan populariteit in Nederland. Vorig jaar opende de eerste ramenbar van Utrecht (Sanju Ramen) en afgelopen februari was er zelfs een heus ramenfestival in Amsterdam. Wij snappen wel waarom dit traditionele Japanse gerecht zo geliefd is, want zo’n dampende kom noodlesoep is het ultieme comfortfood.

Springrolls, gyoza en meer

Bij Ramen Brothers Noodle Bar betaal je tussen de €12,50 en €14,50 voor een kom ramen. Je kunt er ook nog Aziatische bijgerechten bij bestellen, bijvoorbeeld springrolls of chicken gyoza. Ook handig: voor mensen met allergieën is er een speciaal menu.

Ook nieuw in Utrecht:

Belicio-Cheatday Utrecht

Bij deze nieuwe zaak in Utrecht haal je cookie dough, bubble waffles en Nutella pizza

Zoetekauwen opgelet: Utrecht krijgt er een zaak bij met veel, héél veel zoete lekkernijen. Op het me...

Hudson’s Bay is open in Utrecht en zo ziet het eruit

Yes! Hotel Bunk gaat binnenkort open in UtrechtMeer over Ramen Brothers Noodle Bar ontdekken?

Ramen Brothers Noodle Bar

restaurants en horeca

Willemstraat 9, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.