Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw uitje met vrienden: je kunt nu ook bijlwerpen in Utrecht

Door Janine Guijt 18 september 2019

Wil je iets leuks ondernemen met je vriendengroep of collega’s? Je kunt natuurlijk gaan bowlen of karten, maar vanaf 1 oktober kun je ook bijlwerpen in Utrecht.

Ehh..bíjlwerpen? Jup! In Canada en in de Verenigde Staten is het hartstikke populair en ook in Nederland kun je op steeds meer plekken bijlen naar een target slingeren.

Hoe het bijlwerpen er ongeveer aan toegaat? Zo, dus!

Kroegspel

Het Utrechtse bedrijf The Team Building haalt het spel nu naar de Domstad. Op hun locatie aan de Admiraal Helfrichlaan kun je het spel spelen. “Het leuke aan dit spel is dat het vooral om de gezelligheid gaat. Je kunt het vergelijken met een kroegspel zoals darten, of jeu de boules”, laat het bedrijf weten via een persbericht. “Vanwege de veiligheid is het spel alleen voor mensen boven de 18, maar eigenlijk kan iedereen het, want het draait niet om kracht maar om techniek.”

Alle Bijlen opgelet

Als openingsactie mag iedereen die het woord ‘Bijl’ in zijn of haar achternaam heeft op 6 oktober gratis komen spelen. Zorg wel dat je van tevoren even reserveert. Bijlwerpen kan normaal gesproken vanaf €19,50 per persoon.

Lees ook:

14 x leuke dingen om met je vriendengroep te doen in Utrecht

Heb je een dagje Utrecht met vrienden op de planning staan? Dan is natuurlijk de vraag: wat gaan we ...

15 x inspiratie voor een vrijgezellenfeest in Utrecht

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.