Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! De allereerste fine drinking bar van Utrecht is open

Aangeboden door Mr. FINCH 1 februari 2019

Lekker uit eten gaan, is een hele verwennerij. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een avond ‘uit drinken’ te gaan? Proeven van de lekkerste koffies, thee, wijnen of cocktails. En ondertussen net even iets meer in de watten worden gelegd dan je gewend bent van een reguliere bar. Het kan vanaf nu bij Mr. FINCH in de Drieharingstraat.

Mr. FINCH: fine drinking

Vrij vertaald loop je bij ‘meneer Vink’ binnen om te genieten van een bijzonder smaakvol drankje inclusief verrassend goede service. Het drankenassortiment is met aandacht samengesteld en bestaat uit een selectie alcoholische en non-alcoholische kwaliteitsdranken waar je blij van wordt. Kijk maar:

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Een hele verwennerij

Kiezen uit het grote aanbod kwaliteitsdranken is al een verwennerij op zich (en dan is het drinken nog niet eens begonnen!). Bij Mr. FINCH krijgt iedere gast de ‘perfect serve’. Dat betekent dat je wordt geholpen door professionele bartenders die weten waar ze het over hebben als ze jou een drankje adviseren. Maar daar blijft het niet bij. Oprechte interesse, ontvangst met water en een bite, een handdoekje om je gezicht te drogen als het regent of een mooie amuse die je gin tonic begeleidt. Bij Mr. FINCH weten ze wat het betekent om een perfecte gastheer te zijn.

Tekst gaat verder onder de foto 

Mr. FINCH fine drinking

De wachtkamer van de Drieharingstraat

Dat Mr. FINCH tussen tal van restaurants in de Drieharingstraat ligt, is geen toeval. De eerste fine drinking  bar van Utrecht is het perfecte startpunt voor een diner. De menukaarten van omliggende restaurants als PK Utrecht, Oudaen en De Markt liggen er klaar om rustig bekeken te worden. Keuze gemaakt? Geef het door aan één van de bartenders. Zij maken de reservering en zorgen ervoor dat je een seintje krijgt als je tafel gereed is. En is je drankje nog niet op? Dan kan die in de meeste gevallen gewoon mee.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mr. FINCH. Meer over Mr. FINCH ontdekken?

Mr. FINCH

restaurants en horeca

Geopend15:00 - 00:00

Drieharingstraat 5, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.