Nieuw aan de Biltstraat: het Aziatische shared-dining restaurant Mi Li

Aangeboden door Mi Li 5 december 2018

Een lange tijd stond het pand aan Biltstraat nummer 47 leeg, maar daar is verandering in gekomen! Afgelopen maand opende het Aziatische shared-dining restaurant Mi Li haar deuren. Gao Xiang Cheng is de trotse mede-eigenaar en vertelt ons alles over zijn nieuwe aanwinst. 

Hart voor de horeca

Als er iemand hart heeft voor de horeca, dan is het Gao wel. In zijn jonge jaren hielp hij zijn ouders in de bediening van hun Chinees-Indisch restaurant in Boxmeer. Daarna werkte hij in verschillende restaurants door het hele land. Van Amstelveen tot Scheveningen en van Arnhem tot… Utrecht. “Ik heb ook een studie gevolgd. Maar ik vond het werk in de bediening zoveel leuker!”

Biltstraat 47

“Van alle restaurant waar ik heb gewerkt, vond ik shared-dining het leukst”, vertelt Gao. “Toen ik afgelopen jaar de kans kreeg om samen met twee compagnons een nieuwe zaak te openen, zijn we op zoek gegaan naar een pand. We zochten een middelgroot restaurant op een gezellige plek. En zo zijn we uitgekomen bij Biltstraat 47 in Utrecht.” Restaurant Mi-Li is inmiddels een maand open.

Mi Li

Gao vertelt: “Mi Li is Chinees voor rijstkorrel, de basis van de Aziatische keuken. Bij Mi Li eet je verrassende Aziatische gerechten in een setting waar je je al snel thuis voelt.” Hoe hij voor dat thuisgevoel zorgt? “Ik heb door de jaren heen wel gezien hoe je gasten een prettig gevoel geeft: een goede service is leuk, maar je moet een gast ook op tijd weer met rust laten. En het eten moet vanzelfsprekend goed zijn, dus daar zorgen we voor.” En de prijs? “Die is goed, hoor! Je kunt kiezen voor het shared-ding menu, maar je kunt ook losse gerechten bestellen. Een menu van zes gerechten kost €28,50 per persoon en een menu van acht gerechten kost €34,50 per persoon.”

Tekst gaat verder onder de foto 

Mi-Li Utrecht

Utrecht = lief

Gao komt dan wel niet uit Utrecht, maar hij is als een blok gevallen voor ons stadsie. “De gasten zijn blij met ons, we krijgen handige tips! Aan de Biltstraat blijken de vegetarische en biologische gerechten in trek te zijn, dus wie weet dat ik daar binnenkort meer mee ga doen. Wij hebben de smaak in ieder geval te pakken! En we hopen – natuurlijk – dat iedereen onze gerechten komt proeven.”

Open op eerste en tweede kerstdag

Mi-Li is geopend op eerste en tweede kerstdag. Wil je reserveren? Klik dan op de oranje button onder dit artikel. Gao en zijn crew bezorgen je dan graag een heerlijke avond uit. En voor die tijd mag je uiteraard alvast even kijken wat er zoal wordt geserveerd:

Maak je telefonisch een reservering, dan krijg je tot 31 december 2018 10% korting op een diner bij Mi Li: 

Mi-Li Utrecht
Topper

Uit eten met 10% korting

Mi Li
- Geldig t/m 31 dec 2018


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mi Li. Meer over Mi Li ontdekken?

Mi Li

restaurants en horeca

Biltstraat 47, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.