Mama’s en papa’s, opgelet: Utrecht heeft er een winkel met tweedehands kleding en speelgoed bij

Door Janine Guijt 13 februari 2019

Leuk hoor, kinderkleding. Maar drie keer knipperen met je ogen en je kroost is er alweer uitgegroeid, waardoor shoppen voor je kids een dure grap wordt. Wil je je kleine toch af en toe in het ‘nieuw’ steken, zonder klauwen vol geld kwijt te zijn, dan kun je bijvoorbeeld naar Kinderachtig, de nieuwe winkel aan de Biltstaat met tweedehands kinderkleding en speelgoed.

Kinderachtig heette eerst Bella Bandita en zat in de Hardebollenstraat. “Maar daar moesten we uit”, vertelt eigenaresse Nicole, die samen met Michelle Buffart de winkel runt. “We zitten sinds november in een anti-kraakpand van Ad Hoc. Het is dus wel tijdelijk, maar ik verwacht dat we hier lang kunnen zitten.”

Van laarzen tot loophondjes

Met de verhuizing zijn Nicole en Michelle er qua ruimte in ieder geval op vooruitgegaan, want de winkel aan de Biltstraat is ongeveer vijf keer zo groot. Je vindt er héél veel tweedehands kinderkleding, laarsjes, boeken, knuffels, loophondjes en meer.

Lees ook:

Play-In Utrecht (2)

Doen met kinderen in Utrecht: 5 x leuke uitjes in februari

Wil je er in februari 2019 met de kids op uit in Utrecht? Dat kan, want er is deze maand ongelofelij...

Meer over Kinder achtig ontdekken?

Kinder achtig kinderkleding

Biltstraat 28, Utrecht

Bekijk meer:kinderkleding
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.