Leuk! Daen’s krijgt er een nieuwe plantenwinkel bij

Door Anne-Meike van den Berg 11 februari 2019
Wij zijn fan van Daen’s aan de Korte Minrebroederstraat. Waarom? Nou, omdat het een fijne zaak is op een toplocatie in Utrecht. En we vinden het dan ook leuk nieuws dat de concept store slash het café slash de hotelkamer er nóg een winkel bij krijgt. Daen’s gaat namelijk uitbreiden met een plantenwinkel.

De plantenwinkel komt in het hoekpand naast Daen’s te zitten en je kunt er straks terecht voor heel veel groen, woonaccessoires en boeken. “Het moet niet een woonspullenwinkel met hier en daar een plant worden”, vertelt Willem van Oostrum van Daen’s ons. “Je moet eerder de indruk krijgen de Hortus Botanicus binnen te lopen. De nadruk ligt dus echt op planten.”

3 x nieuwe hotelkamer

De nieuwe winkel wordt onderdeel van Daen’s en krijgt dus dezelfde naam. Op de verdieping boven de plantenwinkel komen ook nog drie nieuwe hotelkamers. De zaak gaat waarschijnlijk eind februari/half maart open.

Daen's Utrecht
Foto: Maurits Bos

Lees ook:

primark utrecht

Opening Primark in Utrecht laat nog even op zich wachten

Een tijdje geleden vertelden we je dat Primark in het voorjaar van 2019 de deuren zou openen. Vandaa...


Meer over Daen’s ontdekken?

Daen’s

bed en breakfasts

Nu open10:00 - 18:00

Korte Minrebroederstraat 13-17, Utrecht

Bekijk meer:bed en breakfasts

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.