Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let the good times roll: jeu-de-boulesbar JEU is open en wij namen een kijkje

Door Nare Hovanisyan 25 oktober 2018

Tof! Vanaf vandaag, 25 oktober, kun je een balletje gooien bij JEU, de allereerste jeu-de-boulesbar in Utrecht. De gloednieuwe bar opent zijn deuren aan het Paardenveld en wij namen vast een kijkje!

Wat je kunt verwachten van deze nieuwe hotspot? Naast een gezellig potje jeu-de-boules kun je er terecht om een hapje te eten, een biertje drinken of een dansje te wagen. Jeu de boules moet volgens Roy, de eigenaar van de bar hét nieuwe uitje in Utrecht worden. Dus plan je binnenkort een gezellig avondje met je vrienden, collega’s of familie? Dan is een avondje JEU misschien wel een optie!

Geen ‘stoffig’ spelletje meer

Jeu-de-boules een ouwe lullensport? Zéker niet! Roy mikt bewust op een jong publiek. ‘’Dat betekent niet dat andere mensen niet welkom zijn, maar wij willen laten zien dat jeu-de-boules geen ouderwets en stoffig spelletje is en ook heel leuk kan zijn voor jonge mensen’’, aldus Roy. Ook de inrichting van JEU is allesbehalve stoffig. Check de foto’s maar.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Openingsactie

Om de opening te vieren heeft JEU een toffe openingsactie bedacht: heb je ‘jeu’, ‘de’ (of ‘der’) of, ‘boules’ in je naam? Dan mag je tot eind oktober gratis jeu-de-boulen bij JEU.


Meer over JEU de boules bar ontdekken?

JEU de boules bar restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Paardenveld 3, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.