Kwaliteit en luxe in Leidsche Rijn: Cosmo Haistyling opent vierde vestiging

Aangeboden door Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn 13 juli 2018

Cosmo Hairstyling krijgt er een vierde kapperszaak bij in Utrecht. Vanaf zaterdag 14 juli opent er een nieuwe vestiging in het hart van Leidsche Rijn. De Cosmo-kappers die de bewoners van Leidsche Rijn gaan laten shinen, stellen zich graag even voor. Maak kennis met eigenaresse Evelien Verbiesen en haar team! 

Geknipt voor Leidsche Rijn

Evelien is eigenaresse van Cosmo in Overvecht. Haar tienjarig jubileum als ondernemer binnen het bekende kappersconcern viert ze met de opening van haar tweede zaak in Leidsche Rijn. “Deze locatie past ontzettend goed bij het merk Cosmo. De mensen die hier wonen hebben een bovengemiddeld inkomen en met zo’n inkomen ben je eerder geneigd ook voor een stukje kwaliteit en luxe te kiezen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.”

Een hele verwennerij

Die luxe uit zich in een behandeling waar je niet alleen geknipt wordt, maar ook vertroeteld. Niet alleen krijg je een hoofdmassage, je krijgt ook goede koffie met iets bijzonder lekkers. Zit je er eenmaal ontspannen bij, dan bespreek je rustig met één van de medewerkers hoe jouw haar geknipt, geverfd of gestyled mag worden. “Het team dat hier knipt is al jaren actief in de salon in Overvecht, dus die kunnen er wat van met z’n allen. Wat ook fijn is: ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat zorgt voor een vertrouwde en ontspannen sfeer”, vertelt Evelien. Zo gaat alle aandacht uit naar de klant en dat is nu juist wat wij hier met z’n allen willen: jou een uurtje knippen én verwennen!” En dat ziet er ongeveer zo uit:

Tekst gaat verder onder de video 

Feestelijke openingsacties

Cosmo Hairstyling in Leidsche Rijn opent zaterdag 14 juli om 09.30 uur haar deuren. Dat gebeurt met parelmoerkleurige ballonnen die voorzien van van zwarte Cosmo-logo’s, lekkere mini-tompoucen én twee feestelijke openingsacties. Zo kun je binnenlopen voor een gratis touch-up behandeling waarbij je in 15 minuten compleet gestyled wordt en ontvang je € 15,- korting op je eerste behandeling. Ben je nu benieuwd hoe je weer naar buiten loopt na zo’n touch-up of knipbeurt, kijk dan vooral even op Instagram! Daar zie je wat de teammembers Rosalie, Simone, Carmen en Demi voor je kunnen betekenen. Vanaf aanstaande zaterdag staan deze dames voor je klaar. Niet in de salon in Overvecht, maar met koffie en gebak aan de Grauwaartsingel nummer 330 in Leidsche Rijn!

€ 15,- korting op je eerste behandeling

Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn
- Geldig t/m 31 jul 2018

Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn

kappers

Grauwaartsingel 330, Utrecht

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.