Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar om te bouwen? GO! Utrecht krijgt een LEGO winkel

Door Anne-Meike van den Berg 18 juli 2019

LEGO, wie is er niet groot mee geworden? En nog steeds groeien kinderen op met de bekende gekleurde bouwstenen. LEGO-fans (iedereen, dus) kunnen hun hart ophalen, want er komt een heuse LEGO winkel naar Utrecht!

De LEGO winkel in Utrecht hoort tot de twee allereerste LEGO winkels van Nederland. De andere vestiging komt in Amsterdam te zitten. Waar de winkel precies komt te zitten in Utrecht en wanneer die opengaat, weten we nog niet. We weten wel dat de opening dit najaar is.

LEGO winkel Utrecht

Wat je kunt verwachten van de LEGO winkel? Nou, bijvoorbeeld een kies & bouw-wand: een muur vol steentjes en elementen in allerlei verschillende kleuren en vormen. En wat dacht je van een soort scanner waarmee je bijna elke LEGO-doos tot leven kunt laten komen in 3D? Ideaal om met eigen ogen te zien hoe het bouwwerk eruit komt te zien. Je kunt in de winkel straks ook je eigen LEGO-minifiguur bouwen en je vindt er exclusieve producten, zoals alles van LEGO Stranger Things: The Upside Down. Wij kunnen haast niet wachten…

Lees ook:

sluiswachtershuis utrecht

Leidsche Rijn krijgt een nieuw restaurant in een historisch sluiswachterhuis

Het historische sluiswachtershuis aan de Oude Vleutenseweg in Leidsche Rijn wordt omgetoverd tot een...

Yes! We kunnen dit najaar al karaoke zingen in de privé booths van Duke of Tokyo

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.