Johnny’s Burger Company opent in Utrecht en deelt gratis burgers uit

Door Anne-Meike van den Berg 13 november 2017

Utrecht is vanaf vandaag, maandag 13 november, een burgerbar rijker: aan de Adelaarstraat zijn de deuren open gegaan van Johnny’s Burger Company. En om dat te vieren deelt de zaak dit weekend gratis burgers uit. Ja, écht!

Johnny’s Burger Company is een Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak met meerdere vestigingen in Nederland. De Utrechtse vestiging wordt gerund door Az-Eddine Bakkali. “Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming. Toen ik de kans kreeg om een nieuwe vestiging van Johnny’s te openen in het prachtige Utrecht, hoefde ik daar niet lang over na denken. Ik hoop binnen een jaar nog een tweede, of zelfs een derde, vestiging te openen.”

Gratis burgers

Om de opening van Johnny’s in Utrecht te vieren, deelt de hamburgertent op zaterdag 18 november gratis burgers uit. Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je een gratis hamburger afhalen. En vanaf vandaag is Johnny’s Burger Company iedere dag van 15.00 tot 22.00 uur open. Je kunt er dan burgers afhalen of ze thuis laten bezorgen.

Nog meer hamburgerzaken in Utrecht? We maakten al eens dit lekkere, uh, handige lijstje voor je.

Johnny’s Burger Company

restaurants en horeca

nu gesloten15:00 - 22:00

Adelaarstraat 69 , Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.