In dit verborgen restaurant kun je de hele dag ontbijten, lunchen en dineren

Aangeboden door One24 6 februari 2019

 Zit jij het liefst in gezellige zaakjes buiten de drukte waar je in alle rust kunt werken, dineren of borrelen? Maak dan kennis met One24 in Utrecht Maarssen. Dit restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan en barst van de inspiratie. We leiden je rond! 

Borrel, koffieafspraak, lunch, diner

Of je er nu komt voor een zakenlunch, een koffiedate met een goede vriend, een borrel met collega’s of een dagje flexwerken in je uppie: bij One24 zit je goed. Dat komt omdat er in het restaurant verschillende hoeken te vinden zijn met ieder een eigen functie. Hoge tafels en een grote bar zijn er voor de borrelaars. De zitjes met pluche banken en stoelen zijn er voor de koffiedrinkers. In de serre staan tafels waar je prima kunt werken en dineren. En bij de haardvuurtjes kun je heerlijk verdwijnen in een goed boek. Of je nu wilt ontspannen of geconcentreerd je werk wilt doen: bij One24 is er altijd een plek waar je dat voor elkaar krijgt. Medewerker Sandra neemt je alvast mee voor een korte rondleiding:

Tekst gaat verder onder de video 

Lekker gezond en internationaal

De menukaart van One24 is al net zo kleurrijk als de inrichting. Je proeft er gerechten uit de Mediterraanse keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Met in de hoofdrol: energie! De ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten van One24 maken het wel heel makkelijk om gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt. En heb je ’s avonds trek in een ontbijtje, dan kun je dat gewoon bestellen. De keuken serveert de hele dag door alles wat er op de kaart te vinden is.

Verborgen geheim: de bar

Zodra het buiten donker wordt, vult de bar bij One24 zich met een gemêleerd publiek. Hotelgasten uit het aangrenzende Carlton hotel, vergadertijgers uit de omliggende vergaderzalen en Utrechters uit de omgeving komen er om te borrelen. Een fantastisch leuke plek, want One24 heeft een uitgebreide drankenkaart met verrassend veel cocktails. De Flaming024 Vulcano is er zo eentje van. Je drinkt er met meerde personen tegelijk uit. Maar voordat je dat doet, zet de barman de cocktail in vuur en vlam. En dat gaat er ongeveer zo aan toe:

You can't buy happiness but you can prepare a cocktail! 🍹#flamingone24vulcano

Gepostet von One24 am Donnerstag, 6. Dezember 2018

Gratis parkeren

Wil je kennismaken met One24? Dan gaat dat het makkelijkste met de auto. Voor de deur van het restaurant is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Vanaf de A2 (afslag Maarssen) rijd je er zo naartoe. Met de fiets is het restaurant ook goed bereikbaar. Vanaf de Neude ben in vijfentwintig minuten op je bestemming. Zo smaakt die koffie (of vlammende cocktail) extra lekker!Deze bijdrage wordt je aangeboden door One24 Meer over One24 ontdekken?

One24

restaurants en horeca

Nu open06:30 - 00:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Floraweg 25, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.