Hurra! Søstrene Grene is open in Utrecht

Door Janine Guijt 13 juli 2018

Een tijdje geleden vertelden we je dat de superpopulaire Deense lifestyleketen Søstrene Grene een vestiging in Hoog Catharijne opent. Vanaf vandaag kun je er terecht voor schrijfwaren, interieurspullen, cadeautjes, speelgoed en een kleine selectie meubels.

Van theedoeken tot stoelen en van wasmanden tot servies: bij Søstrene Grene verkopen ze zoveel verschillende dingen dat het moeilijk is om deze winkel in een hokje te stoppen. Wij noemen het daarom maar gewoon een huis-tuin-en-keuken-winkel, maar dan wel een hele stijlvolle én betaalbare. Zo heb je voor nog geen €2,- al een mok, betaal je €11,- voor een katoenen weekendtas en leg je €54,- neer voor een bureautje.

Waar dan?

Tot voor kort moest je voor deze spullen naar bijvoorbeeld Groningen, Den Bosch of Amsterdam. In 2016 was al bekend dat de keten graag een Utrechtse vestiging wilde openen en nu is het daar eindelijk van gekomen. Waar je de winkel precies vindt? Op de onderste verdieping van het winkelcentrum, op het ‘plein’ waar ook Zara Home, Rituals en Sasha zitten.

Nóg een Søstrene Grene?

Naast de winkel in Hoog Catharijne opent Søstrene Grene in 2019 ook een vestiging in het oude postkantoor op de Neude. Of die winkel als vervanging gaat dienen voor het filiaal in Hoog Catharijne is nog niet duidelijk. Het zou dus ook goed kunnen dat we in 2019 twee vestigingen van de Deense lifestyleketen in Utrecht hebben.

Nóg meer nieuwe zaken in Utrecht:

Deze zaken hebben we er sinds juni bij in Utrecht

We kregen er in de maand juni weer héél veel nieuwe tentjes bij in Utrecht. We zetten alles ...
Anne-Meike van den Berg - Geplaatst op 29 juni 2018

Søstrene Grene Hoog Catharijne

winkelen

nu gesloten10:00 - 20:00

Clarenburgplein 3

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.