Holy-guacamole, we hebben er een nieuw Mexicaans restaurant bij in Utrecht

Door Janine Guijt 4 juli 2018

Burrito’s, taco’s, bowls en nacho’s volgeladen met toppings: vanaf nu kun je je er tegoed aan doen bij het nieuwe Tex-Mex restaurant Cibari aan de Amsterdamsestraatweg.

Geen grootschalige aankondiging voor Cibari: het gloednieuwe restaurant opende twee weken geleden stilletjes aan de Amsterdamsestraatweg nummer 257. “We hadden bewust gekozen om rustig open te gaan, zodat wij zelf de tijd konden nemen om in te werken en alle mogelijke kinderziektes die bij een nieuwe zaak komen kijken te verhelpen”, laat eigenaar Shao Hu ons weten.

Familiebedrijf

Cibari is een echt familiebedrijf want Shao runt het restaurant samen met zijn vrouw, zusje en zwager. “De voorbereidingen voor Cibari waren in 2014 al begonnen en we zijn dan ook heel blij met het uiteindelijke resultaat”, aldus Shao.

Fijne prijzen

Wat je zoal op je bord krijgt bij Cibari? Wat dacht je van quesedilla’s, burrito’s, fully loaded nacho’s en taco bowls? Alle ingrediënten worden vers bereid in het restaurant. Shao: “Zelfs de Jalapeños wordt door ons vers gesneden en in zuur van eigen recept gelegd.” Ook fijn: de prijzen zijn er vriendelijk. Voor een quesedillagerecht betaal je €8,50 en een biertje kost je €1,85.

Deze zaken openden de afgelopen tijd ook in Utrecht

Deze zaken hebben we er sinds juni bij in Utrecht

We kregen er in de maand juni weer héél veel nieuwe tentjes bij in Utrecht. We zetten alles ...
Anne-Meike van den Berg - Geplaatst op 29 juni 2018

 

Cibari

restaurants en horeca

nu open12:00 - 22:00

Amsterdamsestraatweg 257BIS, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.