Cheeselovers opgelet! Het kaasfonduerestaurant is terug bij Bakkerswinkel Utrecht
Brood, gehaktballetjes, nacho’s en groente: dompel jij dit het allerliefst onder in een flinke lading gesmolten kaas? Dan word jij…
Beeld je eens in: je hebt een fonduepan met truffelkaas en voor je een lopende band met dips zoals aardbeien, druiven, en chocolade. Je mag pakken wat je lekker vindt en dipt dit in de gesmolten kaas. En dat in après-skisferen. Klinkt goed? Sinds 15 november kan het in Utrecht!
Trommel al je kaasvrienden maar op, want Kaasbar in Utrecht presenteert: de Fondue Bar. Eigenaar Alwin Beumer vertelt: “We hebben de benedenverdieping omgetoverd tot een Oostenrijkse skihut. Het concept is hetzelfde als boven.” Daarmee doelt Alwin op de lopende band. Say what?! Ja, voor wie Kaasbar nog niet kent. Je neemt plaats aan een bar met een lopende band waarop allerlei soorten kaas voorbijkomen.
Deze winter smul je hier dus van een pan met gesmolten goud. “Je hebt voor de kaasfondue de keuze uit drie smaken: truffel, blauwe en Zwitserse kaas. Op de band liggen verrassende dips zoals aardbeien, druiven, chocolade, vijgen, komkommers en een plankje met brood”, legt Alwin uit.
De Fondue Bar is vanaf woensdag 15 november open van zondag tot en met donderdag. Voor 21 euro krijg je een pannetje gesmolten kaas met onbeperkte dips. Reserveren kan via de website. “Zolang het leuk is, gaan we ermee door. Ik denk tot de lente.”
Heb jij de hilarische promo al gezien? Dit is toch om te gieren:
In onze gids
Nu gesloten
Populaire rubrieken