Het festivalfoodfeest gaat door: Loaded opent binnenkort aan de Straatweg

Door Anne-Meike van den Berg 22 januari 2018

Een plek waar je lekker warm en comfortabel kunt genieten van het beste festivalfood: Utrechters Andre, Jeffrey en Sander kwamen een tijdje terug met dit idee. Ze hadden al een naam (Loaded), een pand (aan de Amsterdamsestraatweg) én de vergunningen waren ook al binnen. Alleen het nodige geld ontbrak nog. Goed nieuws: de crowdfundingcampagne is gehaald en dus gaat Loaded binnenkort echt open.

€65.000,- hadden de mannen nodig om hun streetfood restaurant te openen. Om dat geld bij elkaar te krijgen, startten ze een crowdfundingcampagne. “Halen we het streefbedrag niet, dan gaat het feest ook echt niet door. Het móét dus gewoon lukken.”, vertelde Sander eerder aan ons. En gelukt is het zeker: de campagne loopt nog tot en met 2 februari en de teller staat nu al op €74.175. En dat betekent dat Loaded binnenkort open gaat.

Festivalfood

Loaded komt in een hoekpand aan de Amsterdamsestraatweg te zitten

Wat je straks kunt verwachten van het nieuwe restaurant? Een knusse, huiselijke zaak waar je kwalitatief festivalfood eet. Denk aan gezonde groente-fruit sappen, (vegan) salades, poké bowls en shakshuka. Maar ook de vette happen en guilty pleasures zoals bao buns en tempura shrimps krijgen een plek op het menu. Wij kunnen niet wachten!

 

[mc4wp_form id=”21414″]

loaded-utrecht

Met een beetje geluk eten we binnenkort festivalfood aan de Straatweg

Festivalfood, wij zijn er dol op. Minder leuk is dat je je poké bowl, vegan salade of steenovenpizza...
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.