Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij de nieuwe Utrechtse zaak Froh kun je de hele dag door ontbijten

Door Janine Guijt 21 januari 2020

De Vechtclub XL is wat ons betreft een topplek: je vindt er tal van leuke bedrijven en ateliers, drinkt er een biertje bij De Kromme Haring en kunt er uitstekend eten bij restaurant De Klub. Sinds kort is de ‘creatieve broedplaats’ er weer een stukje vrolijker op geworden: je kunt er nu namelijk ook ontbijten bij Froh. 

Van huisgemaakte ontbijtkoek tot toast met vegetarische bloedworst

En voor ontbijten, hoeft het echt geen ochtend te zijn, vinden eigenaren Lotte en Koen. Daarom kun je er de hele dag terecht voor verschillende ontbijtjes: klassiek, modern, zoet, hartig, simpel of uitgebreid. Hoogtepunten op de kaart zijn volgens Lotte en Koen gerechten waarbij ze zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn volgens het duo de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard.

Koffie en brood van de buren

Je vindt Froh dus in de Vechtclub XL, een bedrijfsverzamelgebouw aan de Europalaan. Lotte en Koen werken graag samen met hun buren. Zo schenken ze koffie van Nordkapp en serveren ze brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Froh opende in november vorig jaar stilletjes de deuren. Inmiddels is de zaak up & running en mag iedereen weten dat ze open zijn.

Ook nieuw in Utrecht:

Even concreet: dit zijn de plannen voor de nieuwe bioscoop aan ’t Hoogt

Vorige week vertelden we je dat je volgend jaar hoog(s)twaarschijnlijk weer naar de film kan in het ...

Nauwelijks bij te benen: 8 x nieuwtjes over horecazaken en winkels in Utrecht

Nieuw! Binnenkort drink je een biertje in een voormalige prostitutieboot aan de Nijverheidskade

Theeleuten, opgelet: Yoyo! Fresh Tea Bar opent in Hoog CatharijneMeer over Froh ontdekken?

Froh

ontbijtrestaurants

Vandaag gesloten

Europalaan 2C, Utrecht

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.