Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voetbalshirt aan en gáán: er opent een heus WK Café in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 30 mei 2018

Ben jij, ondanks het treurige feit dat Nederland niet meedoet, van plan om de wedstrijden van het WK Voetbal te gaan volgen? Dan hebben we een fijne tip voor je! Restaurant De Korenbeurs aan de Croeselaan wordt namelijk tijdelijk omgetoverd tot heus WK Café. De aftrap van het WK Café is op 14 juni en je kunt dan meedoen aan de grote WK-quiz.

Marin Kwakkelstein en Jeroen Smeets, eigenaren van de Utrechtse restaurants Tiger Mama en Ruig, hebben niet zo lang geleden De Korenbeurs overgenomen. Half juli gaat de zaak aan de Croeselaan dicht voor een verbouwing, maar voor het zover is kun je er alle wedstrijden van het WK Voetbal kijken op groot scherm. Een maand lang is de zaak dan hét WK Café van Utrecht.

WK-Quiz

De aftrap van het WK Café is op donderdag 14 juni. Je kunt er dan de openingswedstrijd (Rusland – Saoudi-Arabië) kijken en meedoen aan de WK-Quiz, georganiseerd door de pubquizkoningen van Upbeatles. Marin: “We zouden het voor deze eerste WK-dag leuk vinden als iedereen een vlag of sjaal meeneemt van zijn of haar favoriete land.” Staat genoteerd, Marin.

De WK-Quiz begint donderdag 14 juni om 20.00 uur. Op de Facebookpagina van het WK Café kun je meer informatie vinden.

Byebye Korenbeurs

Benieuwd wat Marin en Jeroen met De Korenbeurs gaan doen? Dat is nog even een verrassing, maar zodra we er meer over weten lees je het natuurlijk op indebuurt Utrecht!


Meer over Uncle Jim ontdekken?

Uncle Jim restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 23:00

Croeselaan 91, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.