Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is een strengbeveiligde Stranger Things Experience in Utrecht en zo kom je erin

Door Janine Guijt 24 juni 2019

Vandaag hebben we een ietwat vaag nieuwtje voor je. Komt ‘ie: er is een Stranger Things Experience geopend in Hoog Catharijne en dat is meteen zo’n beetje alles wat we weten.

Vrijdag 4 juli is seizoen 3 van de bloedstollende science fiction serie Stranger Things beschikbaar op Netflix. Wij kunnen persoonlijk niet wachten om de tieners uit Hawkins weer te zien vechten met Demogorgons uit de Upside Down, dus dat er een Stranger Things Experience in Utrecht opent, klinkt als topnieuws. Maar wat die experience precies inhoudt, blijft nogal vaag.

Afgesloten voor publiek en pers

Wat we wél weten: je vindt de Stranger Things ruimte in de Zuidpassage van Hoog Catharijne, op de plek waar eerst de Harry Potter-winkel zat. De winkel wordt streng beveiligd en is afgesloten voor publiek en pers. Om binnen te komen, heb je een code nodig. “De negencijferige code is te vinden door een speurtocht over het internet, de televisie en de radio. Negen dagen lang, van 21 tot en met 29 juni, worden er puzzelstukjes vrijgegeven waarmee cijfers voor de code ontrafeld kunnen worden. Deze cijfers vormen opeenvolgend de code van de deur”, lezen we in het persbericht.

Als je de code kraakt, krijg je toegang tot de Stranger Things ruimte. Ben je de eerste, dan wacht er een verrassing op je. Als het maar geen Demogorgon is….

Nog meer dingen doen in Utrecht:

Juni 2019: dit is er deze maand te doen in Utrecht

Wat ons betreft is juni één van de leukste maanden van het jaar, want mán, wat is er die maand altij...

Deze 14 Utrechtse bezienswaardigheden mag je volgens Lonely Planet niet overslaan

14 x leuke dingen om met je vriendengroep te doen in Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.