Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

En dat is drie! Kinki Kappers heeft een nieuwe vestiging in Utrecht

Door Janine Guijt 15 mei 2019

Je vond Kinki Kappers in Utrecht al op de Oudegracht of aan de Nachtegaalstraat. De bekende kappersketen opende eerder deze maand een derde vestiging in de Domstad, om precies te zijn in de Amsterdamsestraatweg nummer 218.

Punkcoupe

De eerste Kinki Kappers opende in 1984 haar deuren in Eindhoven, tijdens de roerige jaren tachtig en de hoogtijdagen van de punkcultuur. Bij Kinki kon je toentertijd terecht voor een echte punkcoupe. De keten staat nog steeds bekend als plek voor mensen die een gewaagd kapsel willen, maar ook als je géén felle kleur of heftige coupe wilt, kun je er terecht. Inmiddels heeft de keten 36 vestigingen in heel het land.

De derde Utrechtse vestiging opende op 5 mei. Op zondag 2 juni ben je welkom om het glas te heffen tijdens het openingsfeestje.

Ook nieuw in Utrecht:

Er komt een combinatiewinkel van Hema en Albert Heijn in Utrecht

Hemalbert Heijn? Albert Hema? We weten nog niet hoe de winkel precies gaat heten, maar we weten wel ...

Vier verdiepingen vol kleding en accessoires: Primark in Utrecht is geopend

Je kunt volgend weekend naar een gloednieuw, op-en-top Utrechts bierfestivalMeer over Kinki Kappers Amsterdamsestraatweg ontdekken?

Kinki Kappers Amsterdamsestraatweg

kappers

Gesloten10:00 - 21:00

Amsterdamsestraatweg 218, Utrecht

Bekijk meer:kappers

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.