Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kippetjes van Alan & Pim’s zijn dé hit van Leidsche Rijn

Aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht 2 november 2018

Je hebt waarschijnlijk al héél vaak een stuk kipfilet in de pan gegooid als je even snel wilde eten. Maar als je écht lekkere kip wilt eten, kun je beter op de fiets stappen naar Leidsche Rijn. Daar vind je kiprestaurant Alan & Pim’s. 

Kip van het spit

Bij Alan & Pim’s in Leidsche Rijn eet je kip van het spit, ofwel kip met een fantastische grillsmaak. Zet je tanden in zo’n krokant stukje vlees en je weet direct waar we het over hebben. Om het je naast de keuze voor kip nog makkelijker te maken, serveert Alan & Pim’s kip in vijf variaties. Lekker makkelijk kiezen, dus. Dit zijn ze:

  • Halve kip Alan & Pim’s voor € 10,- met paprikapoeder, peper, zout, kurkuma, oregano en peterselie
  • Halve kip Provençaals voor € 11,- met zeezout, peper, knofloop, rozemarijn, tijm en citroen 
  • Halve kip Bitter Sweet BBQ voor € 12,- met mosterd, honing en barbecuesaus 
  • Halve kip Chimichurri voor € 12,- met chimichurri, tomaat, chilipeper, rode ui en peterselie 
  • Halve kip Thai voor € 12,- met curry, sereh, rode peper en koriander

Naast de kwaliteit is de prijs van de kip bij Alan & Pim’s echt goed te doen. Voor een tientje zit je lekker én gezellig te eten. Het restaurant in Leidsche Rijn heeft zo’n casual chique sfeer dat je er altijd wel terecht kunt. Voor werk en privé, met en zonder kinderen, alleen en samen. Je zit er altijd goed.

Scharrelen met Tante Door

De kip van Alan & Pim’s is afkomstig van Tante Door. Dat is geen dame, maar een merk dat garandeert dat de kip op je bord een goed én gezond leven heeft gehad. De kippen van Tante Door krijgen bijvoorbeeld geen antibiotica en groeibevorderaars. Daarnaast hebben ze lekker veel ruimte om rond te scharrelen en hebben ze een natuurlijk dag- en nachtritme. Mocht je toch een beetje argwaan hebben, dan kun je via deze livestream meekijken in de stal bij de kippen van Tante Door.

Proeven maar

Wil jij die lekkere kip van Alan & Pim’s wel eens proeven? Dan kun je gewoon binnenlopen. Kom je met een groep? Dan is het handig om vooraf te reserveren. En is er iemand bij die geen kip eet? Dan is dat geen probleem. Voor de vegetariërs staat er een lekkere salade, burger of sandwich op het menu.

Voor iedereen die er een complete avond uit van wil maken, heeft Alan & Pim’s een leuke actie:Meer over Alan & Pim’s Utrecht ontdekken?

Alan & Pim’s Utrecht


Geopend12:00 - 22:00

Brusselplein 11, Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.