Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke designspullen onder de vijf euro: de Chinese HEMA komt naar Utrecht

Door Bonnie Dekkers 14 november 2019

Wel eens van Miniso gehoord? Deze winkelketen presenteert zich als een Japans designmerk, maar komt stiekem gewoon uit China. We hebben goed nieuws voor je: ze komen naar Utrecht!

De eigenaar van Blokker heeft de Chinese discount-formule gekocht. In het voorjaar van 2020 openen er drie Miniso-winkels in Nederland: in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Waar de winkel precies komt, is nog niet bekend, maar volgens Blokker-baas Witteveen willen ze met Miniso ‘naar drukke A-locaties zoals de Kalverstraat.’ Wij denken gelijk aan Hoog Catharijne.

Tekst loopt door onder de foto

Kruising tussen HEMA en Action

Wat je er kunt verwachten? Van alles! Van leuke schoolspullen tot lippenstift en van mokken tot knuffels – maar dan met een Japans/Koreaans tintje en supergoedkoop. Miniso laat zich het best omschrijven als een goedkope warenhuisketen, ergens tussen HEMA, Flying Tiger en Action in. Maar je vindt er bijvoorbeeld ook spulletjes met afbeeldingen van de Hulk of Spider-Man. Het warenhuis heeft een assortiment van zo’n 2000 artikelen, waarvan het grootste deel onder de vijf euro is. We zijn benieuwd!

Bron: AD Utrechts Dagblad

Lees ook:

winkel freefall twijnstraat utrecht

Leuk! Mix van kunst en cadeaus bij deze nieuwe winkel aan de Twijnstraat

Ben jij op zoek naar een uniek of persoonlijk cadeau voor Sinterklaas of kerst? Bijvoorbeeld een get...

Shopalert! Kledingwinkel Hip voor de Heb aan de Lijnmarkt is open

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.