Café Het Leuke Zusje aan de Donkere Gaard is (eindelijk) open

Door Anne-Meike van den Berg 6 maart 2018

Het heeft even geduurd, maar café Het Leuke Zusje aan de Donkere Gaard is nu toch echt open. Na een verbouwing, die zo’n twee jaar duurde, kun je in de zaak terecht voor ontbijt, koffie met wat lekkers, lunch en borrel.

Een hele lange tijd stond er op de ruit van het pand aan de Donkere Gaard de tekst: ‘Hier komt Het Leuke Zusje van restaurant Lokaal 9′. De deuren van het nieuwe café zijn nu eindelijk open. Waarom de verbouwing zo lang geduurd heeft? “We hebben iets teveel hooi op onze vork genomen”, vertelt S. Rahamanzai, de eigenaar van de zaak, ons. Rahamanzai heeft nog twee zaken in Utrecht: restaurant Zala’s (voorheen restaurant Lokaal 9) en Zala’s B&B, aan de Trans. “Alle drie de zaken zijn gelijktijdig verbouwd. Vandaar dat het even duurde.”

Het Leuke Zusje&co

Zowel het restaurant als de b&b en het café zijn nu helemaal klaar. Bij Het Leuke Zusje aan de Donkere Gaard kun je vanaf nu iedere dag vanaf 09.00 uur terecht om te ontbijten, koffie te drinken, te lunchen of te borrelen.

 

Het Leuke Zusje

cafés

nu open09:00 - 22:00

Donkere Gaard 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.