Byebye Van Haren op het Vredenburg, hallo allereerste Wok To Go restaurant!

Door Anne-Meike van den Berg 18 juli 2018

Schoenenwinkel Van Haren op het Vredenburg maakt binnenkort plaats voor het eerste restaurant van Wok To Go. De keten haalde binnen één dag 350.000 euro op voor deze primeur.

Precies één dag crowdfunden was genoeg voor de managing director van Wok To Go, Hung Yip, om zijn nieuwe project te financieren. In totaal stopten 344 investeerders samen 350.000 euro in het eerste restaurant van de keten in Nederland. Dat restaurant komt dus in Utrecht te zitten, op de plek waar je nu Van Haren vindt. Wok To Go is tot nu toe vooral bekend van de afhaal- en bezorgmaaltijden.

WOK! Vredenburg

Het nieuwe restaurant gaat WOK! Vredenburg heten en het wordt anders dan we van Wok To Go gewend zijn. De gerechten blijven ongeveer hetzelfde, maar het wordt dus een echt restaurant waar ook kleine hapjes gegeten kunnen worden. Er komen ongeveer 150 zitplaatsen.

Byebye Van Haren

Volgens Manuela Sep, manager marketing bij Van Haren, is het sluiten van de vestiging aan het Vredenburg een logisch stap. “We hebben in het voorjaar een grote vestiging geopend in Hoog Catharijne en binnenkort openen we er ook nog één in Leidsche Rijn”, vertelt ze.

In september hoopt WOK! de sleutel te krijgen en in december moet het nieuwe restaurant dan open gaan.

Lees meer over WOK! Vredenburg op de site van het AD Utrechts Nieuwsblad.

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.