Binnenkort in Utrecht: over-the-top stroopwafels eten aan het Vredenburg

Door Janine Guijt 16 april 2019

Het is volkslekkernij nummer 1, toeristen zijn er dol op en de koek werd voor het eerst gebakken in Gouda. We hebben het natuurlijk over de stroopwafel. In Utrecht zijn er verschillende plekken waar je deze klassieke lekkernij kunt scoren en binnenkort komt er één bij: Van Wonderen Stroopwafels opent aan het Vredenburg 157 (waar eerst Abel’s Deli zat).

Toppings en dips

Waar je de stroopwafel normaal gesproken gewoon ‘kaal’ bestelt, pakken ze bij Van Wonderen Stroopwafels uit met toppings en dips. Van chocolade tot marshmallow en van m&m’s tot gezouten karamel: het kan niet op. Daar moet je overigens wel even je portemonnee voor trekken. Op de markt betaal je dan misschien een euro voor een stroopwafel, de prijzen van de luxe stroopwafels van Van Wonderen liggen tussen de €4,- en €7,50.

Stroopwafelcafé

Van Wonderen Stroopwafels heeft al drie vestigingen in Amsterdam en opent binnenkort dus een zaak in Utrecht. De vestiging in Utrecht wordt het eerste stroopwafelcafé. Je kunt er straks ook terecht voor een kop koffie, lunch, of ontbijt en bestelt er niet alleen luxe stroopwafels maar ook croissants en yoghurt. Je kunt het lekkers voor onderweg meenemen, maar je kunt er in het café ook uitgebreid voor gaan zitten.

Tekst gaat door onder de Instagram-post.

Opening

De letters ‘Van Wonderen Stroopwafels’ prijken inmiddels op de gevel van het pand aan het Vredenburg, maar wanneer de winkel opengaat, wil het bedrijf nog niet zeggen. We houden je op de hoogte!

Lees ook:

Van unicorn cupcakes tot koekjesdeeg: 6 x hysterische lekkernijen in Utrecht

Natuurlijk kun je gewoon een doodgewone punt appeltaart bij je kop koffie bestellen, of voor een goo...

Bij deze nieuwe zaak in Utrecht haal je cookie dough, bubble waffles en Nutella pizza

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.