Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort in Leidsche Rijn: genieten op z’n Frans bij huiskamercafé De Baron

Door Bonnie Dekkers 3 juli 2020

Met een beetje geluk is onze stad binnenkort weer een nieuw restaurant rijker: in Leidsche Rijn wordt hard gewerkt aan restaurant De Baron. De eigenaar hoopt de zaak medio oktober te openen. Wat je kunt verwachten? Een huiskamercafé waar iedereen uit de buurt welkom is.
Het gezicht achter De Baron is Bas van Heezik, die ook kiprestaurant Alan & Pim’s in runt. Volgens hem is er in een nieuwe wijk als Leidsche Rijn veel behoefte aan een sfeervol huiskamercafé waar de buurt samenkomt. Met De Baron slaat hij een hele andere weg in: zo wordt dit restaurant een eetcafé in Franse bistro-stijl, te zien aan het interieur.

Kop koffie, lunch en borrelen

Het restaurant komt aan het Brusselplein te zitten en je kunt er de hele dag terecht voor een kop koffie met een stuk taart, om even de krant open te slaan aan de leestafel of voor een lunch met croque monsieur of broodje kroket. Ook kun je er aan het eind van de dag komen barhangen met een biertje en bitterbal of uitgebreid dineren.

Help De Baron opengaan

Om de locatie horeca-klaar te maken en te kunnen openen, is Bas een crowdfunding opgestart. Tot en met augustus is het mogelijk om mee te doen aan de crowdfunding van De Baron. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:

Films kijken in een boomgaard: het kan deze zomer bij de Buitenbioscoop in Utrecht

Op een kleedje tussen de bomen, genietend van een wijntje, terwijl je kijkt naar een film: dat klink...

Bij de nieuwe pop-up shop van Bebop aan het Oudkerkhof shop je vintage meubels en kunst

Sanne opent binnenkort bakkerij Fika in Tuinwijk: ‘Ik gun mensen een rustmoment’

Woonwinkel Rachmaninoff opent pop-up winkel aan de Nachtegaalstraat

Voor de late shoppers: Albert Heijn op de Neude is binnenkort iedere dag tot middernacht open

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.