Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken in het gloednieuwe, superluxe Inntel Hotel in Utrecht: ‘Alsof je zo de stad inzwemt’

Door Janine Guijt 15 januari 2019

Ja mensen, we hebben er sinds gisteren (14 januari) een gloednieuw hotel bij in Utrecht: het Inntel Hotel, dat pal naast Utrecht CS ligt. Voor zo’n 150 euro per nacht heb je het perfecte uitzicht over Centraal Station en de directe omgeving. Onze collega’s van het AD Utrechts Nieuwsblad namen een kijkje in het hotel.

Uitzicht op de Dom

Wie een rondje door het hotel loopt, kijkt als vanzelf naar buiten. En dat is ook de bedoeling, volgens hotelmanager Henk Hölscher: “Overal heb je een bijzonder uitzicht. Als je vanuit je kamer met privé-sauna naar buiten kijkt, zie je de Domtoren. We wilden al heel lang een hotel in Utrecht, maar het was moeilijk een geschikte plek te vinden. Ik ben heel blij dat we nu een plaats hebben, en wat voor één.”

Favoriete plek

De favoriete plek in het hotel is voor Henk het zwembad op de elfde verdieping. “Je ziet geen randen, en door de glazen gevel lijkt het net alsof je zo de stad inzwemt. Dat is toch prachtig?” Maar ook de zonnepanelen op het dak en de manier waarop gasten met een druk op de knop kunnen aangeven of ze een schoonmaak wensen of niet, zijn volgens Henk mooie vernieuwingen. “We zijn echt zo trots dat we nu hier in de stad zitten.”

Meer over het nieuwe hotel lees je op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad.

Lees ook:

overnachten in Utrecht hotel

Lombok heeft er een superhip hotel bij (en er komt ook een restaurant!)

Een hotelovernachting boeken in eigen stad is misschien niet het meest logische om te doen, maar als...


Meer over Inntel Hotel ontdekken?

Inntel Hotel

hotels

GeopendHele dag

Smakkelaarshoek 24, Utrecht

Bekijk meer:hotels

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.