Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij het nieuwe restaurant Mado kun je voor een tientje onbeperkt ontbijten en lunchen

Door Janine Guijt 2 december 2019

Normaal zijn we er als de kippen bij om over nieuwe zaken in ons stadsie te berichten. Maar Turks restaurant MADO vangt nu pas onze aandacht, terwijl de horecazaak eind oktober opende in Hoog Catharijne. Oeps, die hadden we even gemist! Toch vertellen we graag meer over deze (soort van) nieuwkomer, want we ontdekten dat je er voor een fijn prijsje kunt ontbijten en lunchen. Voor een tientje mag je je bord onbeperkt volladen met lekkers.

650 vierkante meter

Eigenlijk zou je in april van dit jaar al bij Mado terecht kunnen, maar de opening van het restaurant liet een half jaar op zich wachten. Op zaterdag 26 oktober openden de deuren van het restaurant dan eindelijk. De horecazaak is met 650 vierkante meter behoorlijk groot. Je komt er voor een Turks driegangendiner, maar drinkt er bijvoorbeeld ook authentiek Turkse thee, cheesecake, ijs en natuurlijk baklava. Tot 14.00 uur vind je bij Mado een ontbijt- en lunchbuffet. Voor €9,95 kun je langslopen en onbeperkt lekkers opscheppen.

Plakijs

Mado is van oorsprong een ijswinkel. Over heel de wereld heeft de keten meer dan 250 locaties, al heeft Mado in Nederland alleen vestigingen in Utrecht en Den Haag. In 1850 was Yasar Kanbu oprichter van Mado, dat maras dondurma betekent. Dat staat voor plakijs, een speciaal soort ijs dat met mes en vork gegeten moet worden.

Ook nieuw in Utrecht: 

winkel freefall twijnstraat utrecht

Deze zaken hebben we er sinds november 2019 bij in Utrecht

We kregen er in de maand november weer héél veel nieuwe tentjes bij in Utrecht. We zetten alles voor...

The Village Coffee & Music opent een nieuwe zaak aan de Voorstraat

Schoenenwinkel Van den Assem opent een outletwinkel in Utrecht

Tof: binnenkort opent in Utrecht een gloednieuw Grieks restaurantMeer over Mado ontdekken?

Mado

restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 23:00

Catharijne Esplanade 7, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.