Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij het nieuwe King Kumpir aan de Steenweg haal je een gezonde, vegetarische maaltijd

Door Janine Guijt 13 januari 2020

Een frietje, Broodje Ben, luxe croquet of over-the-top versierde stroopwafel: ben je in de binnenstad en heb je zin in iets lekkers, dan zit je in ieder geval niet om keuzes verlegen. Voor een gezonde en/of vegetarische optie moet je wellicht wat langer zoeken. Daar wil King Kumpir verandering inbrengen. De zaak opende vorige week aan de Steenweg.

Je vindt King Kumpir op de plek waar eerst Sergio’s Frites Atelier zat. De luxe snackbar ging in oktober 2019 dicht, omdat ze elders in de Domstad een groter filiaal willen openen. Dat betekende dat King Kumpir zijn intrede kon doen in het pand aan de Steenweg.

Kumpir en falafel

Bij King Kumpir bestel je dus een gezonde en vegetarische afhaalmaaltijd. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de – jawel – kumpir á €5,20, een grote gepofte aardappel die je mag vullen met één of meerdere van de veertien soorten sauzen en salades. Ook scoor je er voor €5,20 een broodje falafel.

Tekst loopt door onder de Instagram-post

Amsterdams bedrijf

King Kumpir is in 2004 opgericht door twee vrienden. De eerste vestiging opende in Amsterdam, aan het Osdorpplein. Het filiaal aan de Steenweg is de vierde vestiging van het bedrijf.

Gratis kumpir

Om de opening te vieren krijg je de hele week 50% korting als je tussen 11.30 en 13.30 uur langskomt bij King Kumpir én op zaterdag 18 januari kun je zelfs gratis kumpir proeven!

Lees ook:

The Village Coffee & Music is nu open op een nieuwe locatie

Drink jij weleens koffie bij The Village Coffee & Music? Dan heb je vast gemerkt dat de koffiezaak t...

Wijnliefhebbers opgelet! Wijnhuis Neleman opent een store in Utrecht centrum

Bij het nieuwe restaurant IXI eet je sushi, dimsum en meer lekkers uit Azië

Restaurant Tijm krijgt een tweede vestiging in het centrum van Utrecht



Meer over King Kumpir ontdekken?

King Kumpir

restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Steenweg 56, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.