Bij het nieuwe Café Karibu kom je voor all day ‘brekkie’

Door Anne-Meike van den Berg 8 maart 2018

Je kent het vast wel: het grote, halfronde gebouw aan de Oudenoord met de beelden boven de ingang. Sinds kort zit hier de creatieve hotspot LOU. Er is ook een plek in het pand waar je terecht kunt voor all day brekkie: Café Karibu. Vanaf morgen kun je bij dit nieuwe zaakje terecht.

Eerst even over LOU (Leegstand Oplossers Utrecht): een jaar lang gaat dit bonte gezelschap aan ondernemers, culturele- en maatschappelijke initiatieven en kunstenaars het pand aan de Oudenoord nummer 330 beheren. In het gebouw zijn werkruimtes voor start-ups & maatschappelijke initiatieven en ateliers voor kunstenaars & muzikanten. LOU wil in 2018 evenementen en exposities organiseren.

Karibu Café

En er zit dus ook een café in het verzamelpand. Karibu betekent ‘welkom’ in het Swahili en je komt er om in Afrikaanse sferen te genieten van simpel en eerlijk soulfood. Vanaf 08.00 uur kun je bij Karibu Café terecht voor all day brekkie (Zuid-Afrikaanse en Australische straattaal voor ontbijt). Op het menu staan gezonde gerechten, versgebakken zoetigheden, verse sappen van de juice bar en een goede bak koffie met bonen van The Village.

Morgen, vrijdag 9 maart, is Karibu Café voor het eerst open. Vanaf dan kun je er van woensdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur terecht.

oudenoord-utrecht

Aan de Oudenoord zit een nieuwe creatieve hotspot en zaterdag is er een feestje

Je kent het vast wel: het grote, halfronde gebouw aan de Oudenoord met de beelden boven de i...
Anne-Meike van den Berg - Geplaatst op 7 februari 2018

Karibu Café cafés

vandaag gesloten

Oudenoord 330, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.