Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij de nieuwe Magnum Store op Utrecht CS bestel je over-the-top versierde ijsjes

Door Janine Guijt 25 juni 2019

Het kan niet op, bij de Magnum Store Utrecht op Utrecht Centraal Station. Je bestelt er Magnum-ijsjes die voor je neus in de chocolade worden gedipt en kunt er kiezen uit maar liefst twintig toppings. 

Een Magnum classic kun je natuurlijk bij iedere willekeurige snackbar kopen, maar de ijsjes die je bij de nieuwe winkel op Utrecht koopt zijn wel even andere koek. En dat bedoelen we vrij letterlijk, want één van de twintig toppings waaruit je kunt kiezen is speculoos.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: indebuurt Utrecht

Zo werkt het

Bij de nieuwe winkel bestel je voor €4,50 een deluxe versie van het klassieke chocolade-ijsje. Het begint allemaal met een naakte Magnum: de bekende room op een stokje, zeg maar. Vervolgens kies je een chocoladesmaak waar jouw ijsje in gedipt wordt. Daarna kies je drie toppings uit. Zo kun je je ijsje bijvoorbeeld laten versieren met aardbeiensuiker, Oreo-koekjes, zeezout, framboos of hazelnoot. Als finishing touch kies je nog een drizzle én een chocolademuntje met het Magnum-logo. Het resultaat? Een Instagramwaardig chocoladekunstwerk op een stokje, dat heel goed smaakt.

Waar dan?

De Magnum Store Utrecht vind je op het Stationsplein bij het centraal station (in het rijtje van Vapiano en Wagamama). Volgens een winkelmedewerker blijft de winkel tot eind september open.

Nóg meer hysterische lekkernijen in Utrecht:

Binnenkort in Utrecht: over-the-top stroopwafels eten aan het Vredenburg

Het is volkslekkernij nummer 1, toeristen zijn er dol op en de koek werd voor het eerst gebakken in ...

Van unicorn cupcakes tot koekjesdeeg: 6 x hysterische lekkernijen in Utrecht

Bij deze nieuwe zaak in Utrecht haal je cookie dough, bubble waffles en Nutella pizzaMeer over Magnum Store Utrecht ontdekken?

Magnum Store Utrecht


Geopend11:00 - 20:00

Stationsplein 8, Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.