Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biertjes en een betaalbare maaltijd: Beers & Bites aan het Vredenburg is open

Door Janine Guijt 18 juni 2019

Kun je het nog een beetje bijbenen, alle nieuwe horecazaken die openen in Utrecht? Wij van indebuurt helpen je er graag een handje bij. Zo kunnen we je vandaag vertellen dat het Vredenburg er een nieuw restaurant bij heeft: Beers & Bites. Je komt er – je raadt het al – voor biertjes en betaalbare maaltijden. Alle gerechten kosten er namelijk maar €12,50.

Al in januari kondigden we aan dat Beers & Bites zouden openen. De deuren van de zaak zouden eigenlijk in maart opengaan. Dat is niet gelukt, want Beers & Bites is pas sinds deze week geopend. Op de kaart van het restaurant staan Mexicaanse wraps, biologische burgers, een bietenburger en meer lekkers. Overdag ben je er van harte welkom om te flexwerken, want het restaurant heeft genoeg stopcontacten.

Eten voor een tientje

Alle gerechten van Beers & Bites kosten normaal gesproken €12,50. Om de opening te vieren, krijg je de hele week 20% korting op je hoofdgerecht bij Beers & Bites. Een maaltijd kost er dan dus maar een tientje.

Ook nieuw in Utrecht:

Proost! De Rum Club opent deze maand nog in Utrecht

Je kunt er straks kiezen uit tweehonderd (!) soorten rum, bestelt er schalen vol exotische gerechten...

Bij het nieuwe Utrechtse restaurant KARAF eet je wereldberoemde cheesecake

Pizza zoals je ‘m alleen in Napels proeft: Pizza Beppe Quattro aan de Hardebollenstraat is openMeer over Beers & Bites ontdekken?

Beers & Bites

restaurants en horeca

Vredenburg 35, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.