Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Amazing Oriental opent een Aziatische supermarkt mét restaurant in Hoog Catharijne

Door Janine Guijt 23 november 2020

Fiets je regelmatig over de Amsterdamsestraatweg, dan heb je vast weleens een rij voor Amazing Oriental gezien. De Aziatische supermarkt is geliefd bij veel Utrechters. Doe je hier graag je boodschappen, dan hebben we goed nieuws voor je: de supermarktketen opent een filiaal in Hoog Catharijne. En dat is niet alles: de winkel krijgt ook een versafdeling én een foodcourt, waar je ter plekke allerlei heerlijke Aziatische gerechten eet.

Tienduizend Aziatische producten

Amazing Oriental is een supermarkt met producten uit tal van Aziatische landen. Twee keer per week komt er een nieuwe voorraad verse Aziatische kruiden en fruit naar Nederland vanuit Thailand. Bij Amazing Oriental vind je producten van meer dan tienduizend (!) A-merken uit Azië. Je koopt er bijvoorbeeld gedroogd zeewier, vermicelli van zoete aardappel, kokoswater en eend voor op de grill. Liefhebbers van instant noodles zijn hier echt in het walhalla: in de winkel vind je meer dan honderd verschillende soorten.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Het filiaal aan de Amsterdamsestraatweg
Foto: Amazing Oriental
Foto: Amazing Oriental

Mét restaurant

De keten heeft inmiddels 21 vestigingen in heel Nederland, waarvan één aan de Amsterdamsestraatweg. Het tweede Utrechtse filiaal zal waarschijnlijk in april 2021 opengaan, laat de marketingdirecteur van het bedrijf ons weten. De winkel in Hoog Catharijne krijgt hetzelfde concept als de zaak in Amsterdam Noord heeft: er komt een slager, je shopt er straks verse vis en geniet er ter plekke van bijvoorbeeld een rijstschotel of snelle snack.

Lees ook:

wittevrouwensingel utrecht

Wonen in Wittevrouwen: dit is het duurste en goedkoopste huis dat nu te koop staat

De Utrechtse wijk Wittevrouwen is een heerlijke buurt: er staan mooie huizen, het Griftpark is om de...

Deze Utrechtse horecazaak is verkozen tot beste veganistische restaurant van Nederland

Pho, springrolls en meer lekkers: binnenkort eet je Vietnamees op Utrecht Centraal

Nieuwe week, nieuwe plannen! 5 x leuke dingen doen in Utrecht

Even binnengluren: je kunt nu wonen in dit voormalige pakhuis aan de Muntkade

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.