Er is een magische Harry Potter pop-up store geopend in Utrecht en wij namen een kijkje

Door Janine Guijt 9 november 2018

Toen we vanmorgen door de nieuwe Zuidpassage van Hoog Catharijne liepen, viel ons oog op een mysterieuze gevel met daarop de letters ‘Harry Potter’. Een paar uur later opende er op deze plek een heuse Harry Potter pop-up store, ter gelegenheid van het twintigjarige bestaan van de boekenreeks.

Wat je zoal in de Harry Potter store vindt? Heel veel boeken, een Muggle-wall waarop gewone stervelingen kunnen schrijven wat Harry Potter voor ze betekent, spellen, mokken, sjaals, een ‘cloak room’, waar je een Zweinstein-mantel kunt passen en een levensgrote Harry en Hagrid van Lego. Benieuwd hoe dat er allemaal uitziet? We kregen een live rondleiding die je kunt terugkijken en maakten wat foto’s voor je.

Oh, en mocht je je afvragen hoe lang de magische winkel in Hoog Catharijne blijft? Negen en driekwart weken! (Mocht je Harry Potter nooit gezien en/of gelezen hebben, dit getal heeft een speciale betekenis in de boeken). Dat betekent dat dreuzels tot en met de eerste week van januari hun magische hart op kunnen halen in Hoog Catharijne.

<< < Pagina 1 / 18 >
⟵ swipe swipe ⟶

Swipe naar rechts voor meer foto’s.

 

 

<< < Pagina 1 / 18 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.