Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Video! Albert Heijn in het oude postkantoor aan de Neude is open en zo ziet het eruit

Door May-Anne Oltmans 12 februari 2020

Dat in Post Utrecht – het verzamelgebouw in het oude postkantoor aan de Neude – verschillende winkels en horecazaken komen, wist je waarschijnlijk al. Vandaag, 12 februari 2020, heeft supermarkt Albert Heijn hier als eerste de deuren geopend. 

De gloednieuwe supermarkt is ingericht volgens het nieuwste concept van Albert Heijn, waarbij naar eigen zeggen ‘veel aandacht is voor vers, lekker en gezond eten’. De winkel is gevestigd in het souterrain van Post Utrecht. Voor je de supermarkt binnenkomt, vind je een cafégedeelte waar je onder andere verse maaltijden, broodjes en dranken kunt kopen. Handig als je een snelle lunch wilt halen, maar geen tijd hebt om de hele super door te wandelen!

Verse sushi bij de Albert Heijn

Je kunt bij het Albert Heijn-filiaal in Post Neude dus terecht voor een lekkere lunch of snack tussendoor, maar je kunt er ook je weekboodschappen doen. Ook lekker: bij deze winkel is een speciaal gedeelte waar je ook dagverse sushi vindt!

Meer lezen over Post Neude:

Dit zijn de nieuwe horecagelegenheden in het oude postkantoor aan de Neude

We moeten nog heel even geduld hebben, maar 13 maart opent ein-de-lijk Post Utrecht. In het oude pos...

Dit weten we over het oude postkantoor op de Neude

Het is nu echt zover: Broese verhuist na 40 jaar naar postkantoor op de NeudeMeer over Albert Heijn – Post Utrecht ontdekken?

Albert Heijn – Post Utrecht

supermarkten

Geopend07:00 - 22:00

Potterstraat 1, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.