Pret a Manger opent op Utrecht Centraal en dat wordt gevierd met gratis ontbijt!

Door Laura Heemskerk 14 maart 2018

Het feestje op Utrecht Centraal houdt maar niet op: na een mooie, nieuwe foodcourt en natuurlijk het net-geopende Five Guys mogen we nóg een nieuwe keten verwelkomen. Pret a Manger opent maandag 19 maart haar deuren! Om dat te vieren, kunnen vierhonderd mensen op vrijdag 16 maart genieten van een gratis (ja echt!) ontbijtje. 

De Britse sandwichketen opent de eerste Nederlandse locatie op Utrecht centraal. Bij Pret a Manger kan je organische koffie halen en kiezen uit heerlijke sandwiches, salades, wraps en baguettes. Alles wordt vers en ter plekke bereid en dat is natuurlijk altijd goed!

Leger des Heils

Pret a Manger heeft wereldwijd al ruim 450 winkels, onder andere in Engeland, Amerika, Dubai en Denemarken. Naast verse broodjes hebben ze ook nog eens een nobel streven: zo min mogelijk afval produceren. Dit doen ze door materialen te hergebruiken (50 cent korting met je eigen koffiebeker!) en aan het einde van de dag worden de niet-gebruikte producten gedoneerd aan een goed doel. In Utrecht zullen deze producten dagelijks naar het Leger des Heils gaan. Supertof!

Natuurlijk is er nog iets waar we blij van worden en dat is dat gratis ontbijt… Tussen 7.30 uur en 9.30 uur mogen de eerste 400 klanten op vrijdag 16 maart een kopje koffie en broodje halen. Daarna openen ze op maandag officieel en kan iedereen hier een ontbijtje of lunch halen.

hamburger-five-guys-utrecht

Five Guys opent maandag op het nieuwe Stationsplein in Utrecht

De Amerikaanse fastfoodketen Five Guys gaat morgen (maandag 5 maart) open in Utrecht. Dat be...
Anne-Meike van den Berg - Geplaatst op 4 maart 2018
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.