30ml The Roastery opent deze week op het Vredenburg

Door Anne-Meike van den Berg 10 mei 2017

Dat de Utrechtse koffiebar 30ml ging verhuizen naar een veel grotere locatie op het Vredenburg wisten we al. We weten nu ook wanneer de nieuwe zaak open gaat. En dat is al over drie dagen!

Jarenlang zat 30ml in een klein pand aan de Mariastraat. Inmiddels vind je daar alweer een nieuwe horecaspot: het Italiaanse eethuis Maria’s Gastrobar. In de tussentijd werd er flink geklust in het nieuwe pand van de Utrechtse koffiebar, op nummer 23 aan het Vredenburg. Zaterdag 13 mei is het zover, dan openen de deuren van 30ml The Roastery.

Compleet koffieconcept

Het nieuwe pand van 30ml is véél groter dan die aan de Mariastraat. Ruimte genoeg dus om er een compleet koffieconcept neer te zetten, en dat is dan ook precies wat 30ml gaat doen. De zaak krijgt een koffiebranderij waar ze zelf koffie gaan branden. Voorheen gebeurde dat branden op een andere locatie. Ook kan je er all-day brunchen. Dat betekent dat je voortaan naast je kopje koffie kunt smullen van blueberry pancakes, club sandwiches, eggs benedict of zelfs een 30ml burger.

Gast roaster

30ml gaat niet alleen zelf koffie branden in de nieuwe zaak. Ze nodigen ook iedere maand een gast roaster uit. Zaterdag is dat Ohøj Coffee, een nieuwe koffiebranderij uit Utrecht. Op de gastenlijst voor de komende maanden staan onder andere The Village, Don’t Skip Coffee en Nordkapp Coffee.

[mc4wp_form id=”21414″]

 Meer over 30ml The Roastery ontdekken?

30ml The Roastery

koffiebars

Nu open09:00 - 19:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Vredenburg 23, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.