Winkel met 50 soorten (!) pepernoten opent in Hoog Catharijne

Door Anne-Meike van den Berg 26 september 2017

Sprong jij een gat in de lucht toen de pepernoten weer in de supermarkt lagen? Dan kun je nu opnieuw een vreugdedansje doen. Volgende week opent namelijk een Pepernotenwinkel in Hoog Catharijne.

Wat je bij de Pepernotenwinkel van Van Delft vindt? Wat dacht je: héél veel pepernoten natuurlijk! In de winkel worden pepernoten in maar liefst vijftig verschillende smaken verkocht. Wat dacht je van drop, appeltaart, tompouce of melkchocolade-kokos? En voor de mensen met een glutenallergie onder ons: er zijn ook glutenvrije pepernoten te krijgen. Als pepernoot op de taart serveert de winkel als enige in Nederland warme chocomel met slagroom, caramel én een pepernotentopping.

Dagelijkse dosis pepernoot

De Pepernotenwinkel opent op maandag 2 oktober aan de Stationstraverse nummer 5 en is dan tot en met 5 december open. Je kunt er zeven dagen per week terecht door je dagelijkse dosis pepernoot.

We weten ook al wanneer Sinterklaas aankomt in Utrecht!

Pepernotenwinkel Van Delft speciaalzaken

Stationstraverse 5, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.