Utrecht krijgt een nieuwe borrelspot: Bar Cava opent aan de Ganzenmarkt

Door Anne-Meike van den Berg 11 januari 2018

Borrelen, wij van indebuurt zijn er dól op. En dus worden we blij van het nieuws dat Utrecht binnenkort weer een borrelspot rijker is. Waar? Aan de Ganzenmarkt. Wat? Bar Cava.

Bar Cava zit in het pand van de voormalige stomerij Duraco, aan de Ganzenmarkt dus. Eigenaren Maarten Agterberg, Kees Rijnbergen en Joep van den Bersselaar gaan er lunch- en borrelplanken met een thema serveren. “We willen onder andere een borrelplank maken met lekkernijen van de Utrechtse markt. Het wordt in ieder geval meer dan alleen een bitterbal. Daar zijn we nu druk mee bezig”, vertellen ze in het AD Utrechts Nieuwsblad.

Houten vloer wordt bar

De laatste weken is er flink verbouwd in het pand. Of er nog iets van de oude stomerij over is? Ja! “De houten vloer vonden we te mooi om afstand van te doen. Daarom heeft Maarten daar zelf tafels en een bar van gebouwd. Dat was een werk, maar het eindresultaat mag er zeker zijn.”

Tot slot willen we graag weten wanneer we bij Bar Cava terecht kunnen voor een borrel. “We zetten nu de laatste puntjes op de i. Lang gaat het in ieder geval niet meer duren.” Nog even geduld dus…

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.