Fantastico! Vapiano opent volgende maand in Hoog Catharijne

Door Anne-Meike van den Berg 2 februari 2018

Vitello tonnato, pasta pomodoro, tiramisu en natuurlijk pizza: wij zijn dól op de Italiaanse keuken. En zeg nou zelf, wie is dat niet? Vanaf 14 maart hebben we er een Italiaanse topper bij in Utrecht, want dan opent de megagrote vestiging van Vapiano in Hoog Catharijne.

Vapiano komt in Hoog Catharijne te zitten, in het glazen paviljoen mét dakterras op het nieuwe Stationsplein, vlakbij Utrecht Centraal dus. Het Italiaanse restaurant krijgt maar liefst 600 (!) zitplaatsen. Bij Vapiano kom je dus voor de Italiaanse keuken. Je kunt er een kop koffie drinken, lunchen of avondeten. Kom je het restaurant binnen, dan krijg je een pasje waarop al je bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Met dit pasje reken je vervolgens af bij de kassa.

Nóg een Vapiano in 030

Je vindt Vapiano over de hele wereld, van Brisbane tot Berlijn. Ook in Nederland zijn er inmiddels negen vestigingen. En het restaurant in Hoog Catharijne is niet de enige vestiging in Utrecht: in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum komt ook een Vapiano te zitten.

Werken bij Vapiano

Zoek je nog een (bij)baan in Utrecht? Er zijn verschillende vacatures voor de nieuwe vestiging van Vapiano in Hoog Catharijne:

vapiano-utrecht_02

Diverse vacatures

Vapiano Hoog Catharijne
Fulltime - Geplaatst op 02 feb 2018

Vapiano Hoog Catharijne italiaanse restaurants

nu gesloten11:00 - 00:00

Stationsplein 4, Utrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants