Er opent deze maand een ‘hippe’ ANWB-winkel in Utrecht (inclusief café!)

Door Janine Guijt 7 mei 2018

‘Hip’ is misschien niet het allereerste woord waar je aan denkt bij de ANWB, maar toch is dit wat de toeristenbond wil uitstralen met de nieuwste ANWB-winkel op de Neude. De zaak – inclusief café – opent op 31 mei de deuren op de onderste verdiepingen van de Neudeflat.

We vertelden je al eerder over de nieuwe ANWB-winkel, maar nu is ook bekend wanneer deze opent: op donderdag 31 mei. Het bijbehorende ANWB Café wordt volgens de organisatie ‘een inspirerende ontmoetingsplek waar van alles te doen is’, lezen we op de website RetailNews. Wat je je daarbij moet voorstellen? Nou, er worden straks onder andere workshops, filmavonden en boekpresentaties gehouden. En je kunt er natuurlijk een kop koffie drinken of een broodje bestellen.

Wel horeca, geen horeca

Het leek er lange tijd op dat er horeca in de onderste lagen van de Neudeflat zou komen. Vapiano was een belangrijke kandidaat. Maar horecaondernemers in de omgeving van de flat vonden dit geen goed idee en maakten de afspraak met de gemeente dat er alleen ‘onderscheidende horeca’ in de Neudeflat mocht komen.

De ANWB heeft nu nog een vestiging in Hoog Catharijne. Die gaat weg en de nieuwe winkel opent dan eind deze maand.

Er openden de laatste tijd nog véél meer zaken in Utrecht:

the-greenhouse-utrecht-11
Nieuw in Utrecht

Deze zaken hebben we er sinds april bij in Utrecht

Je knippert één keer met je ogen en april is alweer voorbij... Mei staat voor de deur, dus i...
Laura Heemskerk - Geplaatst op 30 april 2018

Koopjesjagers, deze is voor jullie: Normal in Hoog Catharijne opent de deuren

Eerlijk én mooi merk Studio JUX opent een winkel in Utrecht