Er opent binnenkort een hip & groen nieuw restaurant aan de Croeselaan

Door Anne-Meike van den Berg 7 februari 2018

Een restaurant, groot terras, vier zalen en een heuse urban farm: binnenkort vind je dit allemaal achter het Centraal Station, aan de Croeselaan. The green house, waar alles draait om duurzaamheid, wordt de nieuwe groene hotspot van Utrecht.

In april moeten de deuren van The Green House open gaan. Je kunt er dan terecht om te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De chefs van het restaurant koken met ingrediënten uit de urban farm, een grote moestuin op de eerste etage van The Green House. Hier komen ook vier zalen die je kunt huren voor bijvoorbeeld een vergadering.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

sneak-preview-the-green-house-920x410
Zo komt The Green House eruit te zien. Afbeelding: thegreenhouserestaurant.nl

Duurzaam bouwpakket

Het pand van The Green House is duurzaam en circulair gebouwd. Dat betekent dat er zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van hergebruikte materialen. De gevel, helemaal van glas, komt bijvoorbeeld van de voormalige Knoopkazerne. Ook bijzonder is dat het gebouw een soort IKEA-pakket is dat je heel makkelijk weer uit elkaar haalt. Het is namelijk de bedoeling dat The Green House over 15 jaar een nieuwe bestemming krijgt. Het hele pand wordt dan dus verplaatst.

We houden graag voor je bij wat er allemaal bij komt in Utrecht. Lees hier over nog veel meer nieuwe zaken.

The Green House restaurants en horeca

nu gesloten07:00 - 23:00

Croeselaan 16 , Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca