Deze zaken hebben we er sinds december bij in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 29 december 2017

Ook in de laatste maand van 2017 opende er weer een heleboel nieuwe zaken de deuren in Utrecht. Alle tenten die we er sinds december bij hebben in de stad, hebben we voor je in een handig lijstje gezet.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pizza van Papa John’s

Foto: Facebook / Papa John’s Nederland

Aan de Biltstraat opende deze maand een tweede vestiging van de Amerikaanse pizzaketen Papa John’s (de andere zaak zit aan de Balijelaan). De nieuwe zaak wordt gerund door de 19-jarige Mike Besamusca, de jongste franchisenemer van de pizzaformule in Nederland!

Papa John’s Biltstraat pizzeria's

nu gesloten11:30 - 23:00

Biltstraat 43, Utrecht

Bekijk meer:pizzeria's

Copacabajes de wintereditie

copacabajes-utrecht Wolvenplein
Foto: Facebookpagina Copacabajes

Afgelopen zomer werd de luchtplaats van gevangenis Wolvenplein omgetoverd tot pop-up stadsstrand en dat was een groot succes. Daarom kun je nog tot en met 7 januari naar de winterse editie van Copacabajes. Hier lees je er meer over!

De LiK entertainment

nu gesloten09:00 - 18:00

Wolvenplein 27, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

LaDress

ladress-utrecht
Foto: Facebookpagina LaDress

Zoek je nog een jurkje voor Oud & Nieuw? Loop dan zeker even binnen bij LaDress aan de Choorstraat. De kans is namelijk groot dat je bij de boetiek het perfecte jurkje gaat scoren, want bij het Nederlandse modemerk hebben ze jurken in werkelijk álle soorten en maten.

LaDress kledingwinkels

Choorstraat 6, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Boulderhal Energiehaven

Foto: Facebook / Boulderhal Energiehaven

Een tijdje geleden vertelden we je al over Neoliet, de nieuwe megagrote klim- en boulderhal die eind oktober opende in Leidsche Rijn. Sinds 10 december hebben we er nóg zo’n enorm klimparadijs bij in de stad: Boulderhal Energiehaven aan de Elektronweg.

Boulderhal Energiehaven sportcentra

nu gesloten10:00 - 22:00

Elektronweg 10A, Utrecht

Bekijk meer:sportcentra

Lush

lush-utrecht
Foto: Facebookpagina Lush Utrecht

In Hoog Catharijne gingen begin deze maand de deuren open van de tweede Utrechtse vestiging van Lush, de winkel met handgemaakte beautyproducten. De andere zaak in Utrecht vind je aan de Steenweg.

Lush Hoog Catharijne beauty en wellness

nu gesloten10:00 - 20:00

Passage 34, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Hashtag Workmode

flexwerkplek-utrechtBen jij freelancer en op zoek naar een fijne flexplek in Utrecht? Dan kun je voortaan terecht bij Hashtag Workmode aan de Brigittenstraat in Utrecht. Tenminste, als je een vrouw bent, want mannen zijn niet welkom bij deze nieuwe flexwerkplek.

Hashtag Workmode werkplekken

nu openHele dag

Brigittenstraat 22, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Onderweg!

In december kondigden veel ondernemers aan dat ze met iets nieuws gaan starten. Wat kun je binnenkort nog verwachten in Utrecht?

loaded-utrecht

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.