Café Broers is verkocht en wordt omgebouwd tot nieuwe horecazaak

Door Anne-Meike van den Berg 20 november 2017

Café Broers aan het Janskerkhof in Utrecht gaat sluiten. De zaak is vanaf volgende maand in handen van Joost Bergsteijn en Wes Schreutelkamp, de jongens van WT Urban Kitchen. Zij openen er begin volgend jaar een compleet nieuwe horecazaak.

Na 25 jaar hebben de eigenaren van Broers besloten het café-restaurant te verkopen. Joost en Wes krijgen op 1 december de sleutel van de zaak aan het Janskerkhof. Samen met de ondernemers van onder andere Beers & Barrels, WT Urban Kitchen en Fico nemen zij het restaurant over. Wes: “We hebben onwijs veel zin om op deze waanzinnige locatie aan de slag te gaan. We zullen Broers in zijn huidige vorm tot 21 januari doorzetten om daarna te sluiten voor een verbouwing en een aantal weken later weer open te gaan met een vernieuwend horecaconcept. We kunnen op dit moment nog niet verklappen wat dat nieuwe concept gaat worden, dit zullen we binnenkort uitgebreid doen.”

Op dit moment worden de opvolgers van WT Urban Kitchen ingewerkt. “Zij gaan het succes naar een nog hoger niveau brengen”, vertelt Wes. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit hen gaat lukken.”

Broers

cafés

nu gesloten10:00 - 23:00

Janskerkhof 9, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.