BuitenGewoonFit krijgt een gloednieuwe bootcampbox

Aangeboden door BuitenGewoonFit 10 januari 2018

Wie zegt dat goede voornemens alleen voor januari zijn? Op elk moment van het jaar kun je besluiten om die kilo’s te verliezen of fitter en sterker te worden. In maart bijvoorbeeld, want met een beetje geluk én met jouw hulp is er dan een gloednieuwe bootcampbox van BuitenGewoonFit aan de Koningsweg. 

Nieuwe sportspot

Bootcampen bij BuitenGewoonFit kan nu ook al. Je kunt sinds september 2016 terecht in de BuitenGewoonFit bootcampbox in de Vlampijpstraat (Zuilen), maar buiten sporten in een van de Utrechtse stadsparken kan ook. Omdat er zoveel enthousiaste Utrechtse sporters zijn, groeit BuitenGewoonFit ontzettend hard. En daarom is het tijd voor een gloednieuwe bootcampbox. Medio maart opent deze nieuwe sportspot aan de Koningsweg 27a. Ook op deze locatie kun je binnenkort terecht voor powerbootcamp, yogabootcamp, calistenicsbootcamp ( = verzamelnaam voor oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt) en personal training. En heel fijn: je hoeft écht geen doorgewinterde fitgirl of -boy te zijn om hier straks te sporten: er zijn lessen op allerlei niveaus, dus de verschillende soorten bootcamp zijn toegankelijk voor iedereen.

Tekst loopt door onder video.

Help mee!

Om er een buitengewoon toffe plek van te maken, is er wel wat hulp nodig om de bootcampbox van de grond te krijgen. Daarom zijn de mensen achter BuitenGewoonFit een crowdfundingactie gestart. “We willen geld ophalen om de nieuwe locatie te verbouwen, aan te kleden en in te richten”, vertelt Jacob van BuitenGewoonFit. “Er komt een chill area, monkeybars (een soort klimrekken) en touwen om in te klimmen.”

Gewichten met jouw naam erop

Hoe jij daaraan bij kan dragen? Eigenlijk heel simpel: via CrowdAboutNow kun je nu alvast een rittenkaart of abonnement voor de sportplek kopen. Ook kun je voor een bepaald bedrag meebeslissen over sportmateriaal dat je absoluut terug wilt zien in de bootcampbox. Op het item van jouw voorkeur wordt dan jouw naam vereeuwigd. Hoe tof dat je straks een gewicht de lucht in tilt waar jouw naam opstaat?!

Verder kun je alvast personal training lessen aanschaffen, of een bedrijfsuitje reserveren. Extra leuk: iedereen die op deze manier meehelpt met de totstandkoming van de bootcampbox, mag naar het openingsfeestje komen en ziet zijn of haar naam terug op de speciale ‘bedankmuur’ van het pand.

Waar? Hier!

Nu wil je natuurlijk weten waar je dit toffe initiatief steunt, zodat jij straks op een heel fijne plek kunt sporten. Dat kan hier, op de crowdfundpagina van BuitenGewoonFit. Sla hem even op tussen je favorieten, want op deze pagina kun je ook alle vorderingen rondom de bouw en opening in de gaten houden.

BuitenGewoonFit

sportscholen

nu openHele dag

Vlampijpstraat 129, Utrecht

Bekijk meer:sportscholen
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door BuitenGewoonFit en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.