Binnenkort slurp je noedels van Wagamama naar binnen in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 14 februari 2018

Dol op Aziatisch eten? Dan hebben we goed nieuws voor je: noedelrestaurant Wagamama opent een vestiging op het Stationsplein in Utrecht. Vanaf 7 maart kun je er terecht voor ramen, curry’s, teppan en donburi.

Het restaurant in Utrecht is de zevende vestiging van Wagamama in Nederland. Je vindt de toko ook in Amsterdam (vier vestigingen), Rotterdam en Roermond. In Utrecht komt Wagamama dus op het gloednieuwe Stationsplein te zitten, onder het nu al beroemde bollendak.

Wagamama

Waar de naam ‘wagamama’ vandaan komt? Het betekent ‘ondeugend kind’ of ‘iemand die eigenwijs en vastberaden is’ in het Japans. De keuken van het restaurant is geïnspireerd op de Japanse ramen bars en ander Aziatisch eten. Op de menukaart staan acht soorten ramen (grote kommen met bouillon en verschillende soorten toppings), veertien soorten curry’s (van kruidig en mild tot superpittig), zeven teppan gerechten (noedels gebakken op een hete, vlakke plaat) en vijf donburi (grote kom met gestoomde rijst en verschillende soorten toppings).